Valkenvoortweg 31, 5145 PM Waalwijk 0416391394 0620710292 info@waleuk.nl

Speelboerderij incl. Horeca geopend vanaf 2e paasdag t/m 30 september 2024 maar wel gehele jaar op aanvraag open voor feestjes/uitjes!

Kampeerseizoen is vanaf 6 april 2024 (tevens Open Camping Dag) t/m 30 September 2024

De BBq-smoker avonden bij Waleuk

Als de zomermaanden weer voor de deur staan, is er niets zo gezellig als kamperen en genieten van het buitenleven. Maar wat maakt kamperen nog beter? Juist, lekker eten! Daarom organiseren wij op onze camping ook smoker avonden waarbij we heerlijk buffelvlees van de smoker serveren, samen met knapperige boerenfriet.

Wat is er zo bijzonder aan buffelvlees van de smoker?

BBQ Smoker bij waleuk2Als je op zoek bent naar een gezellige en lekkere avond op de camping, dan zijn onze smoker avonden zeker iets voor jou! In de zomermaanden organiseren wij op onze camping avonden waarbij we heerlijk buffelvlees van de smoker serveren, samen met knapperige boerenfriet. Hieronder vind je meer informatie over onze smoker avonden en waarom je ze niet wilt missen.

Het vlees wordt langzaam gegaard op lage temperatuur, waardoor het heerlijk mals en sappig blijft. Door het gebruik van de smoker krijgt het vlees een heerlijke rooksmaak die het geheel compleet maakt. Dit maakt het vlees tot een echte delicatesse die je niet wilt missen.

Maar wat is lekker vlees zonder goede boerenfrietjes? Daarom gebruiken wij  alleen de beste aardappelen voor onze boerenfriet. Deze aardappelen zijn speciaal geselecteerd op hun smaak en kwaliteit, zodat we de lekkerste borenfrietjes kunnen serveren.

De brabantse gezelligheid op een smokeravond

Maar onze smoker avonden zijn niet alleen lekker, ze zijn ook gezellig. Samen met je medekampeerders genieten van het eten en het buitenleven, dat is waar het bij kamperen om draait. En omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van lekker eten, bieden wij onze smoker avonden aan tegen een zeer scherpe prijs.

Of je nu met je gezin komt kamperen of samen met vrienden, onze smoker avonden zijn een ervaring om niet te missen. Schuif gezellig aan, geniet van het heerlijke eten en maak nieuwe herinneringen met elkaar. Op onze camping ben je altijd welkom en zorgen wij dat je je thuis voelt.

Dus waar wacht je nog op? Kom deze zomer kamperen op onze camping en geniet van onze smoker avonden. Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen en je te laten proeven van het lekkerste buffelvlees van de smoker en de heerlijkste boerenfriet!

Het geheim achter ons heerlijke buffelvlees

BBQvlees bij waleukWat is er zo bijzonder aan buffelvlees van de smoker? Het vlees wordt langzaam gegaard op lage temperatuur, waardoor het heerlijk mals en sappig blijft. Door het gebruik van de smoker krijgt het vlees een heerlijke rooksmaak die het geheel compleet maakt. Dit maakt het vlees tot een echte delicatesse die je niet wilt missen.

Op onze smoker avonden serveren wij verschillende soorten buffelvlees, zoals brisket, ribs en andere diverse stukken heerlijk buffelvlees. Elk stuk vlees heeft zijn eigen karakteristieke smaak en textuur, dus er is voor ieder wat wils. Daarnaast hebben we ook vegetarische opties, zoals gegrilde groenten, voor de niet-vleeseters onder ons.

Knapperige boerenfriet als bijgerecht

Friet met buffelkroket en bitterballen WALEUKMaar wat is lekker vlees zonder goede frietjes?  Deze frietaardappelen zijn speciaal geselecteerd op hun smaak en kwaliteit, zodat we de lekkerste frietjes kunnen serveren. En met een heerlijke klodder mayonaise erbij, kan je avond niet meer stuk!

Naast frietjes hebben we ook salades en andere bijgerechten om je maaltijd compleet te maken. Of je nu een grote eter bent of liever wat lichter eet, op onze smoker avonden vind je altijd iets lekkers om te smullen.

Gezelligheid op de camping

Maar onze smoker avonden zijn niet alleen lekker, ze zijn ook gezellig. Samen met je medekampeerders genieten van het eten en het buitenleven, dat is waar het bij kamperen om draait. En omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van lekker eten, bieden wij onze smoker avonden aan tegen een zeer scherpe prijs.

Op onze camping is er altijd wel iets te doen en te beleven. Van gezellige kampvuuravonden tot spelletjesmiddagen, er is voor elk wat wils. En met onze smoker avonden als hoogtepunt van de week, weet je zeker dat je een leuke en lekkere vakantie hebt.

Kom kamperen op onze camping

Dronefoto campingOf je nu met je gezin komt kamperen of samen met vrienden, onze smoker avonden zijn een ervaring om niet te missen. Schuif gezellig aan, geniet van het heerlijke eten en maak nieuwe herinneringen met elkaar. Op onze camping ben je altijd welkom en zorgen wij dat je je thuis voelt.
Dus waar wacht je nog op?

Kom deze zomer kamperen op onze camping en proef de lekkerste buffelvleesgerechten van de smoker. Het is een avond die je niet wilt missen en waar je nog lang met plezier aan zult terugdenken.

Boek je plek op tijd

Onze smoker avonden zijn populair en trekken veel kampeerders aan. Daarom is het belangrijk om je plek op tijd te boeken als je zeker wilt zijn van een plaatsje tijdens onze smoker avonden. Je kunt eenvoudig reserveren via ons contactformulier of telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie.

Geniet van de natuur en de rust

Onze camping is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving in de polder van Waalwijk en biedt rust en ontspanning voor iedereen. Of je nu graag wandelt of fietst, of gewoon lekker wilt genieten van de rust en stilte om je heen, op onze camping is er altijd wel iets te doen en te beleven.

Daarnaast bieden wij ook verschillende faciliteiten en voorzieningen, zoals een speeltuin, midgetgolfbaan en in de zomermaanden een maisdoolhof zodat ook de kinderen zich niet hoeven te vervelen. En met onze gezellige smoker avonden heb je gegarandeerd een leuke tijd op onze camping.

Maak nieuwe vrienden

Op onze camping ontmoet je mensen van verschillende achtergronden. Het is een perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en samen leuke activiteiten te ondernemen. En met onze smoker avonden als sociale gelegenheid, weet je zeker dat je nieuwe vrienden zult maken.

Conclusie

Onze smoker avonden zijn een unieke en heerlijke ervaring op onze camping. Geniet van het beste buffelvlees van de smoker en knapperige boerenfrietjes, samen met gezelligheid en ontspanning in de natuurlijke omgeving. Boek je plek op tijd en zorg dat je deze zomer deel uitmaakt van onze smoker avonden. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op onze camping en samen te genieten van een heerlijke avond.


svr kamperen bij de boer

Vernieuwd logo onderaan website

100procent Kidsproof KidsproofVakantie


Kom, Zie, Beleef & Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN  van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure

 Waleuk
 Valkenvoortweg 31
 5145 PM Waalwijk
 06 - 20 71 02 92
 B.G.G 0416 - 39 1394

Onze andere websites:
Gemakbak.nl
Portaalbak.nl