bel ons nu

De Fuif

        Voor Workshops, Kinderfeestjes, Smoker-BBQ-en, Maisdoolhof en Huifkartochten

 

Wij geven leuke Creatieve Workshops , maar ook kun je bij ons terecht voor een smaakvolle Kook Workshop. De Workshops worden gehouden op eigen locatie in de voormalige boerderij.

 

 huiselijke sfeer buitenkant defuifsfeerboerderij defuif

De oude koeienstal is verbouwd tot een knusse feest/hobby-ruimte en gezellig ingericht met  lekker oud-bollige tafels & stoelen en een mooie muurschildering. Dit alles zorgt voor een prettige en huiselijke sfeer, waarbij je je vast op je gemak zult voelen! Dus WELKOM bij De Fuif!

 

 

Of je volgt een speurtocht en bezoekt daarvoor onze spannende  (maar ook zeker educatieve) Maisdoolhof (seizoensgebonden) en wij kunnen je vervoeren met één van onze Huifkarren voortgetrokken door een nostalgische tractor voor als je o.a. een Fuif hebt. Om te genieten van al deze activiteiten kun je gebruik maken van een High Tea arrangement en krijg je een Picknickmand mee met overheerlijke streekproducten en andere lekkernijen. Nieuw is onze BBQ-SmokerFuif heerlijk eens op andere manier BBQ-en De BBQ-smoker is helemaal in opkomst en al hot in Amerika en nu bij De Fuif te huur een prachtig exemplaar hand-made in de stijl van een nostalgische Tractor.

 

 


De Fuiheeft diverse activiteiten voor elke leeftijd, bekijk op je gemak onze site of benader ons voor een leuke Fuif, zie hieronder.

 

 

De Fuif   Klik hier om contact met ons op te nemen. Of we zijn telefonisch te bereiken via 06-20710292 tussen 09.00 - 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte.
Na inschrijving ontvangt u nog een bevestigingsmail, controleer ook even de spambox.

 

 

 

 

Design by Dian