bel ons nu

De BBQ-SmokerFuif

 

     De Fuif voor de ultieme traditionele, authentieke BBQ beleving IMG 7094

                                                       Handmade BBQ-Smoker in Stijl Tractor by Pieter Verschure (c)

 

 

 Huur bij DE FUIF een Prachtige Nostalgische Tractor BBQ-SMOKER !!!  

 

Wij verzorgen het vervoer naar uw (feest)locatie, brandhout en traditionele BBQ Vleespakketten (Beter Leven) en U bezorgt uzelf en de feestgasten een onvergetelijke dag!

Het smoken is een echt feestje waar je geen genoeg van kunt krijgen, het is echt een belevenis. Het smoken geeft een authentieke rooksmaak aan het vlees. Binnen onze eigen smederij worden de op maat gemaakte smokers in stijl met de hand vervaardigd en staan voor kwaliteit en vakmanschap. Onze smokers lenen zich bij uitstek voor het gezond en culinair bereiden van vlees, vis, groenten en brood/pizza. Stel je eens voor een optimale BBQ-smaak een geen last van verbrande vetten, verbrand vlees en vuur onder het vlees.

Onze smokers zijn geschikt voor zowel particulier als zakelijk.  Familiebijeenkomsten, vrijgezellen- en trouwfeesten, thema- buitenfeesten of evenementen, feestje bij de sport- of buurtverenigingen of een Winterbarbeque waar alle gasten volop kunnen genieten. Maar ook op campings, bij restaurants, attractieparken, slagers of (catering)bedrijven geeft onze Nostalgische Tractor BBQ SMOKER net dat stukje extra voor een gezellige sfeer in de buitenlucht.

  570

VERHUUR: voor de huurprijs van deze Nostalgische Tractor BBQ SMOKER incl. speciaal brandhout, tips en tricks/instructie, BBQ-gereedschap en schoonmaak en bestelling van BBQ Vleespakketten (Beter Leven) en inhuren van een kok, kunt u informeren via onderstaande mail- en telefoongegevens Esther van Gardingen.

 

VERKOOP: maar u kunt ook voor de verkoopprijs - aankoop contact opnemen met Pieter Verschure                         06-53379550 voor vrijblijvende informatie om deze prachtige BBQ smoker op maat en naar wens aan te schaffen.

Wij staan u graag te woord!

 

 

 

 

De FuiVoor meer informatie/vragen kun u ons contactformulier invullen of direct bellen naar 06-20 71 02 92 tussen 09.00 - 17.00 uur. 

 

 

 

 

Design by Dian