bel ons nu

BoerenFuif 

                         Zie, ruik, proef en ervaar het boeren- plattelandsleven in het Land van Heusden en Altena.

 

 

KaasmakerijKom naar DE FUIF en beleef het met ons mee. Je maakt een leuke huifkartocht met één van onze huifkarren voortgetrokken door een nostalgische mooie rode tractor en daarna gaan we naar de (zorg)boerderij. Want heb je altijd al een keer een boerderij met haar koetjes en kalfjes willen bekijken en willen weten waar de melk en/of de kaas nou eigenlijk echt vandaan komt en hoe deze gemaakt wordt, grijp dan nu je kans, neem contact met ons op en reserveer!

 

 

 

Klompen gekleurdOok kun je bij DE FUIF terecht voor een excursie naar een Klompenmakerij waar ze nog ambachtelijk zelf klompen maken (we brengen je met onze huifkar) er is daar ook een winkeltje waar je lekker rond kan snuffelen en tevens is er een museum gevestigd. Je krijgt een demonstratie in de werkplaats en je ziet hoe een klomp wordt gemaakt uit één blokhout.  Om deze gezellige en ook zeker leerzame Fuif af te sluiten, zou je dit heel goed kunnen combineren met een BBQ-SmokerFuif, heerlijk op authentieke wijze je vlees bereiden op een BBQ-smoker in de stijl van een Tractor voor zowel grote als kleine groepen geschikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

De FuiVoor meer informatie/vragen kun u ons contactformulier invullen of direct bellen naar 06-20 71 02 92 tussen 09.00 - 17.00 uur. 

 

 

 

 

 

Design by Dian