bel ons nu

De HighTeaFuif 

 

heerlijke lekkernijen tijdens een Fuif-activiteit

 

chocolate cupcake 710399 1920 Wil je een activiteit van De Fuif combineren met een heerlijk assortiment aan hartige en zoete lekkernijen, kies dan voor de HighTeaFuif. 

 

 

 

 

  

theecupcakes highteafuif

Je gaat bijvoorbeeld eerst lekker creatief aan de slag en wij verzorgen tussendoor heerlijke zoetigheden, hartigheden & eigenaardigheden al dan niet uit onze eigen streek vergezeld met diverse soorten thee naar keuze.

 

Wat ook tot de mogelijkheden behoort is de HighTea-workshop en krijg je heerlijke tips aangereikt voor zowel zoetig- als hartigheden en gaan we ze uiteraard "uitproberen" en proeven! Want wat is er niet leuker en lekkerder om zelfgemaakte, versierde cupcakes mee te nemen op visite, bij een picknick of als traktatie op school. Wij hebben suggesties voor bijvoorbeeld het maken van zoete traktaties met een luxueuze uitstraling. Glazuur, versiering maar ook (voor de volwassenen onder ons) likeur maken van elke cupcake een feestje. Dus kom bij ons genieten tijdens de HighTea-workshop en laat je inspireren!  

 

 

  

birth babyshower kook of hightea fuifAls je bij ons een Babyshower met bijvoorbeeld een (Hightea)workshop wilt houden met al dit lekkers, ook dat kan bij De Fuif!

 

Of je neemt een HighTeaFuif-picknickmand mee voor onderwegkoekjes higteafuif tijdens de huifkartocht ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De FuiVoor meer informatie/vragen kun je ons contactformulier invullen of direct bellen naar 06-20710292 tussen 09.00 - 17.00 uur.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte.
Na inschrijving ontvangt u nog een bevestigingsmail, controleer ook even de spambox.

 

 

 

 

Design by Dian