bel ons nu

De HuifFuif


Huifkartochten door het Land van Heusden en Altena e.o.

Huifkartochten al dan niet gecombineerd met één van onze workshops of een bezoek aan onze maisdoolhof (nu gesloten) of een andere plaatselijke ondernemer.


136Waarom met een huifkar op pad, nou omdat het een heerlijk vervoersmiddel is als je geen haast hebt en je snuift de geuren van de natuur op. Je kunt genieten van een mooie omgeving en bijkletsen, omdat je gezellig met z’n allen bij elkaar zit. Een mooie manier om te onthaasten.


De HuifFuif is een echte aanrader voor groepen die gezellige tochtjes willen maken door 'het Land van Heusden en Altena’ en omstreken...of puur alleen vervoerd willen worden van de ene naar de andere (feest)locatie.
Wij bieden je deze bijzondere gelegenheid om samen met je vrienden, collega’s, familie of bekenden eens een uitstapje te maken met onze huifkarren.


Verras je gezelschap eens met een plezierige rondrit naar de mooiste plekjes en (recreatieve) bestemmingen. Onderweg kunt u genieten van een hapje en/of drankje (eventueel streekproducten) en proef dus zo het goede Brabantse leven... met al haar schoonheid, gezelligheid en recreativiteit !
Dus laat je lekker door De Fuif rondrijden tijdens een familiedag, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, huwelijksfeest, teamuitje of gewoon “zomaar” om te genieten van het Brabantse Landschap “Heusden en Altena”.

 

veldzonnebloemen doolfuif en huiffuif en defuif

Vorig jaar stond overigens in het teken van Van Gogh” en konl je in het Land van Heusden en Altena volop genieten van o.a. speciaal daarvoor ingezaaide zonnebloemen. Onze huifkarren worden voortgetrokken door een nostalgische rode tractor. Er kunnen in het totaal 35 tot 40 volwassenen plaatsnemen in onze huifkarren. De grote huifkar biedt plaats aan maximaal 35 personen en de wat kleinere huifkar maximaal 20 personen.

 

 

De FuiVoor meer informatie/vragen kun je ons contactformulier invullen of direct bellen naar 06-20 71 02 92 tussen 09.00 - 17.00.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, en blijf op de hoogte.
Na inschrijving ontvangt u nog een bevestigingsmail, controleer ook even de spambox.

 

 

 

 

Design by Dian