Gastenboek Waleuk

U kunt hier in ons gastenboek een reactie achterlaten over uw ervaring met Recreatie- & Kampeerboerderij Waleuk, een reactie wordt zeer gewaardeerd.

Laat een bericht achter in ons gasten boek

Uw reactie wordt handmatig geplaatst zodat we geen spam in ons gastenboek krijgen. Alvast bedankt voor uw reactie.

Wij gaan zorgvuldig om met uw e-mailadres en deze wordt niet gebruikt voor reclamedoeleinde en worden ook niet doorgegeven aan derde. U kunt zich ook altijd opgeven voor onze nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte blijft.


Sabina Duijvestijn
14-08-2022
Samen met een vriendin 3 weken door Europa getrokken. Wij hebben onze vakantie afgesloten op de camping Waleuk. Even in alle rust 2 dagen onze vakantie geëvacueerd, onze tentjes weer schoongemaakt en droog kunnen inpakken.
Bij aankomst dachten we even ……. Nou dat zal wel druk worden met al die kinderactiviteiten maar daar hebben we helemaal geen hinder van gehad. Lekkere buffelkroketten. Fijne kleine sociale camping met een schone wc/douche. Zeker een aanrader.


Debbie Ran

24 september hebben wij bij Esther en Pieter met een stel vrienden heerlijk gegeten. Zeer gastvrij, laagdrempelig en lekker normaal. Ook zonder kinderen zeker aan te raden!


Angelo Roitero

Heerlijke BBQ van diverse stukken buffelvlees.
Was goed verzorgd met een heerlijk voorafje met buffelkaas en buffelworst, voldoende friet en uiteraard een pilsje.