WALEUK Sfeerimpressie RECREATIE- & SPEELBOERDERIJ te Waalwijk

Als je op de foto klikt wordt deze vergroot weergeven, met de pijlen of pijltje op het toetsenbord zijn de andere foto's te bekijken. 

 

Nieuw: de kids t/m 12 jaar kunnen zich nu helemaal uitleven in onze Knutsel- & Speelschuur met grootse zandbak met boomstam-speeltoestellen en mini goudklompjes zeven/zoeken en met een heus Knutselhok voor oneindig veel speel- & knutselplezier.

 

Om Waleuk te promoten hebben wij op de SVR beurs gestaan 2022/2023

 

Geniet op ons (binnen)terras van een lekker bakje koffie met iets lekkers terwijl de kinderen lekker spelen in de speeltuin.Laat de kinderen heerlijk ravotten op onze Speelboerderij zowel binnen als buiten; de vele speeltoestellen zorgen voor veel vertier. Er kan op ons terras ook heerlijk worden genoten van heerlijke frietjes met diverse buffelsnacks.In de voormalige Jongveestal die is verbouwd tot een knusse feest-/workshop-/ontmoetingsruimte is er plaats om heerlijk te genieten van allerlei activiteiten zoals het pimpen van klompjes.Sla een balletje op onze midgetgolfbaan met diverse moeilijke hindernissen, en geniet heerlijk van het weidse uitzicht in de polder.

 

Op ons Boerderijterras kun je genieten van diverse Buffelproducten zoals heerlijk worstenbrood of bijvoorbeeld lekkere buffelburgers, Brabant Duingoedkaas maar ook leuke gifts.

 

Ook om een paar nachten te verblijven op de boerderijcamping hebben we voldoende plaats voor de caravan, tent, vouwwagen of camper.

 

Als de mais uitkomt, wordt er een pad ingemaaid en groeit de overige mais door zodat er een Doolhof ontstaat waar naar hartelust wordt gezocht naar de uitgang.

 

Neem een kijkje op de Buffelfarm en zie de Buffels van heel dichtbij, dit zijn hele lieve dieren die gek zijn op water en er graag in vertoeven. Binnenkort komen de Buffels bij ons in de wei te staan.

 

Kijk hoe alles groeit en bloeit in onze pluktuin met een grote diversiteit aan bloemen waar de bijen en andere insecten graag komen kijken.

 

We hebben het busje van Omroep Brabant ook mogen verwelkomen die graag een kijkje wilde nemen bij Waleuk.

 

Cadeau / Kerst / ( Bbq) Vlees-Pakketten of losse Verkoop. Dit op door WALEUK nader te bepalen data. De Boerderijwinkel is gesloten, zo ook de automaten..

 U kunt bij ons ook heerlijke BBQ/KERST/RELATIE -geschenkpakketten bestellen of zelf samenstellen die vol met streekproducten of (food)gifts zitten. Dit op door WALEUK nader te bepalen data. De Boerderijwinkel is gesloten, zo ook de automaten.