Kano en Fietsverhuur

We hebben diverse fietsen en kano's om te verhuren, vanaf 1 juli 2020 mogelijk, geniet van de schitterende omgeving van Waalwijk.
Tip: reserveren vooraf wordt aanbevolen om teleurstellingen te voorkomen!

Kanoverhuur

Kano

Met 1 of 2 persoonskano’s peddelen over het Drongelse Kanaal voor de langere afstandsroute! Of als je alleen rustig wat wilt dobberen met de kids op een watertje tussen de weilanden dan kunt u bij ons terecht in het Oude Maasje achter onze boerderij. Kortom heerlijk op het water buiten vertoeven en uitkijken over het prachtige boerenlandschap en omringt door natuur en vee.

Ga je kanovaren in het Drongelse Kanaal dan is het gebruik van onze fietsen GRATIS, daar je je auto, motor of bromfiets daar niet mag parkeren! Je rijdt dus met onze fiets naar de kano in- en uitstapplaats en weer terug naar Waleuk. Mocht je te voet gaan of met je eigen fiets dan is dat op eigen risico!

Kanoverhuur waleukDobberen met de kids in kano of de roeiboot!
Kanoverhuur waleuk peddels

Fietsverhuur

Fietsverhuur

U kunt bij ons een 1, 2, 4 of 6-persoonsfiets huren oftewel de Waleuk-Trappers met nieuw voor ons ontwikkelde fietsroutes in samenwerking met Route.nl. Waleuk fungeert hierbij als start en/of eindpunt voor deze routes.
Daarnaast heeft Waleuk zelf en speciaal voor de 2, 4 en 6 persoons Trappers routes uitgestippeld van korte, middel – en lange afstand. Maar u kunt natuurlijk te voet ook volop genieten en is er een wandelroute voor u aanwezig.
 

Waleuk trapper

 o.a. deze Waleuk-Trapper (4-persoons) zijn bij ons te huur, kijk voor de prijs even hier.

Fietsverhuur waleuk2

Heeft u zelf een eigen fiets meegebracht dan kunt u bij ons een mooie route aanschaffen om optimaal te genieten van de omgeving.

 

Benieuwd naar de huurprijzen van een kano of een WALEUKtrapper

Voor reserveren/huren van een kano en/of fiets geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Het huren van kano's kan alleen in groepsverband vanaf 6 personen en 2 dagen voorafgaand van de gewenste datum te reserveren!


De reservering is definitief zodra de huurder per e-mail/telefoon (app) een bevestiging van de verhuurder heeft ontvangen. Om fietsen/kano's te huren, daarvoor kun je het reserveringsformulier gebruiken, download de pdf, vul deze in en stuur het via de mail naar ons toe.

Beleef & Geniet BUITEN Heerlijk van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure