Kano en Fietsverhuur

We hebben diverse fietsen en kano's om te verhuren,geniet van de schitterende omgeving van Waalwijk. 

Reserveren is verplicht, tot 2 dagen voorafgaand mogelijk ivm onze Planning e.d. alvast dank !

Vanaf 8 personen zijn de kano's te huur. De Waleuk-trappers zijn op dit moment nog niet beschikbaar, daar wij op onderdelen zitten te wachten,


– Kanoën in een twee-persoons kano of fietsen met onze 2 tot 6 persoonsfiets oftewel Waleuk-trappers! Let op: je dient zelf de kano te water brengen en er weer uit op de daarvoorbestemde plaats, belangrijk is, dat je het benodigde materiaal zelf pakt en ook weer terugplaatst.
– Houd ten alle tijden rechts aan op het fietspad of in het water.

Mochten de kano en/of fietskriebels al komen, dan kan je reserveren via de mail of het contactformulier !

Kanoverhuur

Kano

Met 1 of 2 persoonskano’s peddelen over het Drongelse Kanaal voor de langere afstandsroute! Kortom heerlijk op het water buiten vertoeven en uitkijken over het prachtige boerenlandschap en omringt door natuur en vee.

Ga je kanovaren in het Drongelse Kanaal dan is het gebruik van onze 1persoons-fietsen GRATIS, daar je je auto, motor of bromfiets daar niet mag parkeren! Je rijdt dus met onze fiets naar de kano in- en uitstapplaats en weer terug naar Waleuk. Mocht je te voet gaan of met je eigen fiets dan is dat op eigen risico!

Kanoverhuur waleukDobberen met de kids in kano of de roeiboot!
Kanoverhuur waleuk peddels

Fietsverhuur

Fietsverhuur

U kunt bij ons een 1, 2, 4 of 6-persoonsfiets huren oftewel de Waleuk-Trappers met nieuw voor ons ontwikkelde fietsroutes in samenwerking met Route.nl. Waleuk fungeert hierbij als start en/of eindpunt voor deze routes.
Daarnaast heeft Waleuk zelf en speciaal voor de 2, 4 en 6 persoons Trappers routes uitgestippeld van korte, middel – en lange afstand. Maar u kunt natuurlijk te voet ook volop genieten en is er een wandelroute voor u aanwezig.
 

Waleuk trapper

 o.a. deze Waleuk-Trapper (4-persoons) zijn bij ons te huur, neem contact op voor een reservering of prijsopgave.

Fietsverhuur waleuk2

Heeft u zelf een eigen fiets meegebracht dan kunt u bij ons een mooie route aanschaffen om optimaal te genieten van de omgeving.

 

Benieuwd naar de huurprijzen van een kano of een WALEUKtrapper

Voor reserveren/huren van een kano en/of fiets geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Het huren van kano's tot 2 dagen voorafgaand van de gewenste datum te reserveren! Kano's alleen in groepsverband te huur vanaf 8 personen's !


De reservering is definitief zodra de huurder per e-mail/telefoon (app) een bevestiging van de verhuurder heeft ontvangen.

Beleef & Geniet BUITEN Heerlijk van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure