Maisdoolhof

Maisdoolhof met spannende speurtocht voor jong en oud met een educatief tintje. De paar hectare land met (als het weer heel goed meewerkt) meters hoge maisstengels is ook het decor voor groepsuitjes, familiefeestjes of zelfs een trouwerij oftewel ‘n prachtlocatie voor mooie kiekjes en lekker dolen in ons doolhof.

Deelname-regels Maisdoolhof Waleuk Waalwijk

Om te reserveren kun je het reserveringsformulier gebruiken, vul dit in en stuur het via de mail naar ons toe, je vindt het rechtonderaan de pagina.

Medio mei wordt het land ongeacht het weer kruislings ingezaaid, zodat je ’n dichtere stand van het gewas krijgt.
Als de maisplantjes zo begin juni 10 cm hoog zijn, wordt het Doolhof verder aangelegd door er de paden in te maaien.
Doordat de planten enorm hoog kunnen groeien, zie je de andere paden en de finish niet meer. Voeg daar de educatieve informatieborden en andere spelelementen aan toe en het echte speurwerk kan beginnen.

 

OVERDAG maar ook 'S-AVONDS het MAISDOOLHOF bezoeken tijdens de HERFSTVAKANTIE Noord-Brabant, dat kan bij WALEUK te Waalwijk !

Je kunt er terecht tijdens de OPENINGSTIJDEN: 10.00 uur tot 23.00 uur. Deelname alleen mogelijk met ‘n ouder/verzorger/begeleider oftewel een volwassene!
€ 3,50 Entree per persoon (na 18.00 uur € 4,50)
€ 7,50 Entree, Ranja, Popcorn & IJs per Persoon (na 18.00 uur € 8,50)

Wil je 's avonds het Maisdoolhof in dan wel even vooraf (door ’n volwassene te) reserveren (uiterlijk 1 dag voorafgaand) d.m.v. je naam & telefoonnummer.
en o.v.v. voorkeursdatum- & tijd & aantal deelnemers & de aantallen voor Ranja, Popcorn & IJs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier.

Voor meer informatie kunt u bellen met 06 - 20 71 02 92 tussen 09:00 - 17:00.

Beleef & Geniet BUITEN Heerlijk van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure