Kamperen bij de boer

Buffelfarm bij waleukKom lekker kamperen bij de boer, de camping bevindt zich in de wijdse polder van Waalwijk waar het heerlijk rustig is.Er zijn voldoende staan plaatsen voor zowel de caravan als de camper, we hebben ook plaats voor de trekkerstentjes. Boek eenvoudig een plaatsje op onze boerencamping via het boekingsysteem.

De camping is eenvoudig te bereiken vanaf de A59 afslag Waalwijk, volg daarna de borden richting Doeveren. Bij Waleuk worden op biologische wijze buffels gehouden voor het vlees.

Het vlees van de buffels verkopen we weer in de boerderijwinkel en in de automaat die aan de straat staat. Ook hebben we in de zomermaanden een heerlijke smokeravonden met heerlijk buffelvlees van de smoker BBQ en echte boerenfriet.

De mest die wordt geproduceerd wordt weer uitgereden over het perceel waar we het jaar erop mais zaaien, zo is de kringloop weer rond en wordt er niets verspild.

Het ingezaaide maisveld gebruiken we weer als maisdoolhof waar een leuke zoektocht kan worden gehouden, dit is meestal vanaf half Juli wanneer de stengels hoog genoeg zijn.

Heb je ook een keer zin om in onze grote maildoolhof te komen dolen, je bent van harte welkom bij Waleuk in Waalwijk. Voor de kinderen op de camping is er een grote speeltuin met vele speeltoestellen, je kunt er zelfs een balletje slaan op de midgetgolf baan.