Openingstijden  WALEUK Horeca & Recreatie & Winkel

Logo openingstijden nieuw

Openingstijden WALEUK Recreatie- & speelboerderij in de prachtige polder aan 
de Valkenvoortweg 31 te Waalwijk

WALEUK is geopend van 15 april t/m 25 september 2022 

 

WOENSDAG  10:00 - 18:00 UUR
VRIJDAG 10:00 - 18:00 UUR
ZATERDAG 10:00 - 18:00 UUR
ZONDAG 10:00 - 18:00 UUR

 

 

WALEUK Recreatie- & Speelboerderij incl. Boerderijterras met Horecagelegenheid  is op bovenstaande dagen GEOPEND voor ETEN & SPELEN ook voor DAGJESMENSEN Let op: vanaf 01-10-2022 gesloten t/m 31-03-2023 MAANDAG  & DINSDAG & DONDERDAG dus GESLOTEN, m.u.v. extra openingsdagen. 

De CAMPING is WEL alle dagen OPEN april tm september.       

                           

EXTRA OPENINGSDAGEN:

Goede Vrijdag & Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag  & Tweede Pinksterdag 
geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur

 

 

BOERDERIJWINKEL. In ons Boerderijwinkeltje kunt u gezellig bij ons terecht voor Streekproducten en ons eigen Buffel-en Varkensvlees, Cadeau-artikelen, Foodgifts en andere lekkernijen ! NIEUW is onze Boerderij-automaat met Vlees en IJs deze is dagelijks geopend !

 

Als het WALEUK Terras met horeca en speeltuin ook open is dan als volgt: OP AANVRAAG indien het personeel even niet aanwezig is in de winkel kunt u zich melden bij de ontvangstbalie Recreatieruimte en is het mogelijk om onze Boerderijwinkel voor u te openen zodat u gezellig een kijkje kunt nemen in ons knusse, kneuterige winkeltje). Vanaf 1 oktober 2022 is onze Boerderijwinkel alleen op ZATERDAG OPEN van 11-16 uur !

 

LET OP: op aanvraag kunt u het gehele jaar door uw familie-uitje, team-uitje, verjaardagsfeestje, kinderfeestje of bijvoorbeeld een vergadering bij ons houden o.a. in onze gezellig ingerichte recreatie-ruimte "de Jongveestal" met boerderij-terras & kunt u (tegen betaling) gebruik maken van onze 18-holes Midgetgolfbaan gelegen in het weiland tussen de fruitbomen of de kids in de natuurspeeltuin!
 

 

Beleef & Geniet BUITEN Heerlijk van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure