REGLEMENT SVR Mini-Camping WALEUK Recreatie- & Kampeerboerderij WAALWIJK.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u aandacht heeft voor onderstaande punten en deze opvolgt:
EXTRA MAATREGELEN MBT CORONA VIRUS: u dient zich ten alle tijde aan de extra gedragsregels te houden om het verspreiden van het Coronavirus te voorkomen. Dit houdt in:
-Was uw handen regelmatig met water en zeep & desinfecteer deze voor en na toiletgebruik !
-Hoest en nies in de binnenkant van de ellenboog
-Gebruik papieren zakdoekjes & gooi deze na gebruik direct weg
-Geen handen schudden
- Mondkapje verplicht in openbare ruimtes dus denk aan sanitairgebouw, ontvangstruimte De Jongveestal
-Blijf thuis bij verkoudheids- en andere gezondheidsklachten in het kader van Corona & koorts: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoogde lichaamstemperatuur. Blijf ook thuis als iemand in uw huis koorts heeft, hoger dan 38C* en/of benauwdheidsklachten.
-houdt 1,5 meter afstand van volwassenen en kinderen tussen de 12-18 jaar
-Zorg ervoor, dat u zelf desinfectie- en handreinigingsmiddelen meeneemt, zodat men niet/beperkt in aanraking komt met bijv. handreinigingsmiddel dat net door anderen is gebruikt.
-Lees de richtlijnen en maatregelen, die u door de camping worden getroffen.
-Volg altijd de aanwijzingen van de campingeigenaar of diens personeel op.
- Betaal met pin of contactloos of vooraf per overboeking.
-Reinig en desinfecteer na gebruik van de voorzieningen op de camping de ruimte, vergeet kranen en deurknoppen niet.

Qua sanitair betekent dit dus, dat u als gast/kampeerder ook hierin uw verantwoordelijkheid zult moeten nemen en naast dat wij uiteraard het sanitair schoonhouden/desinfecteren, bent u verplicht dit ook te doen na ieder bezoek aan de wasen/of douche gelegenheid, zodat Corona geen kans zal moeten krijgen, zal ik maar zeggen.

Aankomst: U bent van harte welkom vanaf 13.00 uur. Na 20:00 uur kunt u niet meer inchecken op onze camping.
Geef even een belletje als u vlakbij Waleuk Waalwijk in de buurt bent 06-20710292 bij geen gehoor 0416-391394, dan weten we, dat u in aantocht bent. 

Wij zullen u dan verwelkomen en eerst bij de ontvangstbalie u verder informeren onder het genot van een bakkie koffie/thee.
Zijn we er even niet en heeft u (niet) gereserveerd, bel ons dan op bovengenoemde nummers.

Er worden geen groepen toegestaan, mits er in overleg iets is afgesproken.
Huisdieren zijn helaas niet welkom vanwege onze eigen (huis)dieren & spelende kids.

De plaatsen zijn verdeeld tussen de watertap & elektra-voorziening en de volgende voorziening. Uw kampeerplaats begint links of rechts van de watertap
Bij nat weer zijn tandemassers en campers groter dan 6 meter te zwaar voor ons terrein, graag eerst telefonisch overleggen

Vertrek: Wij zwaaien u uit om 12.00 uur. Mocht u deze tijden willen aanpassen, schiet ons dan even aan. Wilt u de dag van
vertrek toch langer blijven vraag dan even of dit mogelijk is om 1 of meerdere dagen langer te blijven
(SVR)overnachtingstarief of als u alleen op de dag zelf langer wilt en kan blijven, is dit mogelijk tegen een kleine vergoeding
t.w. het leegstaand tarief van € 6,=

Het afrekenen van extra tijd of overnachtingen gebeurt op het moment van afspreken/ afstemming als het mogelijk blijkt.
Bij vroegtijdig vertrek wordt geen kampeergeld terugbetaald.

In drukke tijden verwachten wij dat u vóór 12:00 uur uw kampeerplaats heeft vrijgemaakt. De volgende kampeerder mag
vanaf 13:00 uur op deze plaats gaan staan. Uw kampeerplaats dient schoon te worden opgeleverd.

Parkeren: Auto’s mogen alleen bij aankomst en vertrek op de camping komen voor laden en lossen. Daarna dient u deze te parkeren net buiten het parkeerveld (achter de grote groene loods) in het parkeerweiland. Auto’s mogen niet geparkeerd worden op het kampeerveld; alleen bij aankomst en vertrek mag de auto op het kampeerveld voor laden en lossen. Op het kampeerveld dient stapvoets gereden te worden.

Auto’s: het wassen van auto’s bij de kampeerplek of elders is niet toegestaan. Voorkom geluidsoverlast door overmatig heen en weer te rijden. Na 21 uur is autorijden op de camping niet meer toegestaan!

Bezoekers natuurlijk mag u gasten ontvangen, (maar dat mag op dit moment maar 1 volwassene zijn !) ze zijn van harte welkom, maar ze moeten wel de campingregels in acht nemen met andere woorden als ze zich maar aan dit reglement & andere corona- & spel/huis en/of verhuurregels houden. Ook zij mogen niet met de auto op het kampeerveld, maar dienen te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerweiland. Uiteraard geldt een uitzondering voor mindervaliden. U bent als kampeerder verantwoordelijk voor uw bezoek. Bezoekers dienen zich eerst te melden bij aankomst bij de Campingeigenaar.

Betaling: u kunt bij ons zowel contant betalen als ook met pin. Gereserveerde periodes dienen vooraf betaald te worden, dit kan per bank of bij aankomst. Heeft u niet gereserveerd dan dient u op de dag van aankomst vooruit te betalen.

Netjes & Schoonhouden terrein & faciliteiten
1. U dient toezicht te houden dat het rond uw caravan, camper, vouwwagen of tent ordelijk en netjes is. Ditzelfde geldt
voor de faciliteiten van de camping waar u gebruik van maakt. Laat dit schoon achter.

2. Papier, lege flessen, plastic en restafval graag gescheiden aanleveren in de daarvoor bestemde vuilnisbakken (indien aanwezig). Afval scheiden: wij vinden het belangrijk om glas, GFT, papier en restafval te scheiden. Grofvuil zoals kapotte stoelen of een lek luchtbed graag zelf weer mee naar huis nemen. Huisvuil uitsluitend in dichtgebonden vuilniszakken, ook voor papier/plastic en glas zijn er aparte bakken. Laat geen afval slingeren maar maak gebruik van de vuilnisbakken. u dient uw afval in de grijze container bij het sanitair te deponeren.

3. Toon eerbied voor de natuur, verniel geen planten en houdt uw omgeving schoon.
Het is niet toegestaan achter op het privé terrein en in de privé bebouwing te komen; dit is geen speelterrein en het kan er gevaarlijk zijn.

4. Afvalwater bederft het milieu en duw uw leefomgeving. Gooi het dus niet weg in de omgeving van uw caravan of ander kampeermiddel en loos het beslist niet in de sloten. Gebruik geen milieubedreigende afwasmiddelen. Loos afvalwater bijv. in het toilet of op de daartoe aangewezen stortplaats (indien aanwezig).
Grondzeil: Gebruik alstublieft tapijt met rubberen gaatjes oftewel ventilerende werking onder de tent of voortent. Geen plastic zeil in verband met het behoud van onze grasmat. Wij zullen hier op letten omdat we het erg belangrijk vinden om het kampeerterrein zo groen mogelijk te houden, ook voor degene die na u komt. Wij vragen uw begrip hiervoor. En wat is er nu lekkerder dan met de blote voeten in het gras zitten!

Chemisch toilet: Chemisch toilet uitsluitend ledigen & schoonmaken op de daarvoor bestemde plaats. Na het legen van uw mobiele toilet de stortplaats netjes achterlaten en even naspoelen. Wij raden u aan om een scheutje afwasmiddel in de toilettank te doen, dat is beter voor het milieu!

Toiletemmers: Deze worden geledigd in de daarvoor aangewezen plaats. Probeer het gebruik van chemische middelen te voorkomen.

Sanitairgebouw en afwasruimte: Toilet, Douche en afwasgedeelte/Wasbakken gebruiken we samen en we moeten ze dus
ook samen schoonhouden. Dus graag netjes en schoon achterlaten en indien nodig kinderen hierop wijzen. Kinderen onder
de 8 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassenen in het Sanitairgebouw.
Iedereen houdt van een schoon en netjes sanitair-gebouw. Wij doen onze uiterste best om alles schoon te houden!! Wilt u ook alles netjes & schoon & gedesinfecteerd achterlaten. Mocht u toch iets aantreffen, meld ’t ons dan even, zodat wij e.e.a. z.s.m. kunnen oplossen .

Spelen, Recreëren, Kamperen, Parkeren op geheel op eigen risico !
U kampeert op eigen risico. Zowel voor diefstal, beschadigingen, als voor ongevallen(ook voor eventuele ongevallen met speeltoestellen) achten wij ons niet aansprakelijk. Het spreekt voor zich, dat wanneer u schade veroorzaakt, u deze ook dient te vergoeden. Houdt rekening met uw mede kampeerders, zodat we er samen een prettig verblijf van kunnen maken.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor: Uw kampeermiddel/auto als gevolg van storm, brand en diefstal. Voor verzekering van Uw kampeermiddel dient U zelf zorg te dragen. Vernieling, beschadiging of vermissing en dergelijke van zich op de camping of het gehele terrein van u bevindende goederen.

Op ons terrein staan divers sanitair, speeltoestellen etc. Ga verantwoord om met de materialen (bijvoorbeeld speeltoestellen, skelters, sanitaire voorzieningen, enz.) die u gebruikt. Ze worden u gratis ter beschikking gesteld en wij hopen dat u er zuinig mee omgaat, zodat ook de campinggasten na u er plezier aan kunnen beleven.
1. Kinderen voor hun eigen veiligheid niet zonder begeleiding van een volwassene op & buiten het terrein.
2. Er zijn speeltoestellen, spelen hierop is op eigen risico & onder uw toezicht als ouders/begeleiders.

Nachtrust / geluidsoverlast
Op onze camping geldt een rusttijd tussen 22.00 en 08.00 uur. ‘
Tussen deze tijden dient gedempt te worden gesproken.

Het is niet toegestaan buiten uw kampeermiddel, dus vouwwagen/tent/caravan of camper geluid producerende apparatuur te gebruiken. Voorkom lawaai. Besef, dat radio en televisie in deze rustige omgeving erg hard kunnen klinken en uw buren kunnen hinderen. Zorg, dat niemand (en ook de campingeigenaar) geen last heeft van u. Zodra het donker wordt/is niet teveel/fel licht gebruiken, maar bijvoorbeeld een leeslampje of alleen voor uw eigen
kampeermiddel is terrasverlichting toegestaan.

Onderverhuur
Het onderverhuur van grond, tent, caravan of ander kampeermiddel of het gratis beschikbaar stellen daarvan aan vrienden of bekenden mag uitsluitend in overleg met de beheerder. Overnachtende bezoekers betalen de beheerder € 4,= per nacht.

Open vuur: BBQ-en is toegestaan, vuurkorven en andere vormen van open vuur zijn verboden.
Brandblusser: deze hangt naast de vriezer binnen in de ontvangst/recreatieruimte rechts van de terrastoegangsdeur.

EHBOverbandtrommel: deze hangt aan de keukenkast in de ontvangst/recreatie-ruimte.De gastheer en gastvrouw zijn op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor persoonlijk letsel en vermissing van persoonlijke eigendommen of materiële schade ontstaan tijdens het verblijf op de camping.

Telefoon Voor dringende gevallen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar 06-20710292 of 0416-391394. Voor noodgevallen zoals dringend medische/spoedeisende hulp e.d. bel 112

Wij wensen u een heerlijk verblijf toe en vragen u het te melden als er iets niet naar uw zin is zodat wij het kunnen verhelpen.

Hartelijke Recreatieve Groeten
ESTHER van Gardingen & PIETER Verschure