Valkenvoortweg 31, 5145 PM Waalwijk 0416391394 0620710292 info@waleuk.nl

Speelboerderij incl. Horeca geopend vanaf 2e paasdag t/m 30 september 2024 maar wel gehele jaar op aanvraag open voor feestjes/uitjes!

Kampeerseizoen is vanaf 6 april 2024 (tevens Open Camping Dag) t/m 30 September 2024

Reglement SVR Mini-Camping WALEUK.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u aandacht heeft voor onderstaande punten en deze opvolgt (via uw online reservering ontvangt u ook nog de nodige informatie, maar hieronder al een toelichting):

Aankomst: U bent van harte welkom vanaf 13.00 uur. Na 20:00 uur kunt u niet meer inchecken op onze camping.
Geef even een belletje als u vlakbij Waleuk Waalwijk in de buurt bent 06-20710292 bij geen gehoor 0416-391394, dan weten we, dat u in aantocht bent.

Wij zullen u dan verwelkomen en eerst bij de ontvangstbalie u verder informeren onder het genot van een bakkie koffie/thee.
Zijn we er even niet en heeft u (niet) gereserveerd, bel ons dan op bovengenoemde nummers.

Huisdieren zijn helaas niet welkom vanwege onze eigen (huis)dieren & spelende kids.

De plaatsen zijn verdeeld tussen de watertap & elektra-voorziening en de volgende voorziening. Uw kampeerplaats begint links of rechts van de watertap. Bij nat weer zijn tandemassers en campers groter dan 6 meter te zwaar voor ons terrein, graag eerst telefonisch overleggen.

Vertrek

Wij zwaaien u uit om 12.00 uur. Mocht u deze tijden willen aanpassen, schiet ons dan even aan. Wilt u de dag van vertrek toch langer blijven vraag dan even of dit mogelijk is om 1 of meerdere dagen langer te blijven tegen (SVR)overnachtingstarief of als u alleen op de dag zelf langer wilt en kan blijven, is dit mogelijk tegen een kleine vergoeding t.w. tarief van € 10,=.

Het afrekenen van extra tijd of overnachtingen gebeurt op het moment van afspreken/ afstemming als het mogelijk blijkt. Bij vroegtijdig vertrek wordt geen kampeergeld terugbetaald. Slecht weer of onvoorziene omstandigheden is geen reden tot kostenloos annuleren of verschuiven van uw kampeerperiode er vind geen restitutie plaats van ongenoten kampeerdagen en andere opties.

Bij grote drukte

In drukke tijden verwachten wij dat u vóór 12:00 uur uw kampeerplaats heeft vrijgemaakt. De volgende kampeerder mag vanaf 13:00 uur op deze plaats gaan staan. Uw kampeerplaats dient schoon te worden opgeleverd.

Parkeren

Auto’s mogen alleen bij aankomst en vertrek op de camping komen voor laden en lossen. Daarna dient u deze te parkeren net buiten het parkeerveld (achter de grote groene loods) in het parkeerweiland. Auto’s mogen niet geparkeerd worden op het kampeerveld; alleen bij aankomst en vertrek mag de auto op het kampeerveld voor laden en lossen. Op het kampeerveld dient stapvoets gereden te worden.

Auto’s

Het wassen van auto’s bij de kampeerplek of elders is niet toegestaan. Voorkom geluidsoverlast door overmatig heen en weer te rijden. Na 21 uur is autorijden op de camping niet meer toegestaan!

Bezoekers

Bezoekers natuurlijk mag u gasten ontvangen, ze zijn van harte welkom, maar ze moeten wel de campingregels in acht nemen met andere woorden als ze zich maar aan dit reglement, spel/huis en/of verhuurregels houden. Ook zij mogen niet met de auto op het kampeerveld, maar dienen te parkeren op de daarvoor bestemde parkeerweiland.

Uiteraard geldt een uitzondering voor mindervaliden. U bent als kampeerder verantwoordelijk voor uw bezoek. Bezoekers dienen zich eerst te melden bij aankomst bij de campingeigenaar en betalen € 2,= per persoon voor het bezoek, kids t/m 12 jaar daarvoor betaalt u de entree speelboerderij en is het bezoek gratis.

Betaling

Gereserveerde periodes dienen vooraf betaald te worden, dit kan per bankoverschrijving of iDeal. Heeft u niet gereserveerd oftewel u komt spontaan aanwaaien en gezellig bij ons kamperen dan dient u op de dag van aankomst vooruit te betalen.

Kampeerplaats SVR mini-camping

Aankomst vanaf 13.00 uur - vertrek tot 12.00 uur de volgende dag!

Overnachting

Overnachtingis op basis van 2 personen, 1 kampeerplaats, 1 kampeermiddel (camper/caravan/tent/vouwwagen) en 1 auto op parkeerplaats.

Excl. verblijfsbelasting voorheen toeristenbelasting incl. water & electra 6 amp, sanitaire voorzieningen, waaronder warm water, douchen is gratis, afwasvoorziening) & WiFi gratis op 't terras & recreatieruimte.

Uw Huisdieren zijn helaas NIET toegestaan ivm onze eigen boerderij- & huisdieren & spelende kids


Wij hanteren geen speciaal tarief voor leegstand. Wilt u langer blijven op de dag van vertrek (tot 19u) overleg of dit mogelijk is en u betaalt daarvoor een kleine vergoeding t.w. € 10,=

Let op:

Kampeerders betalen maar eenmalig de entree speelboerderij per kind voor elke dag, oneindig veel speelplezier zowel binnen als buiten gedurende het gehele verblijf tijdens onze openingsdagen!

Buffel- & midgetgolf, speuren in maisdoolhof en/of andere activiteiten niet inbegrepen. Bekijk prijslijst. Om het kampeertarief zo laag als mogelijk te houden hebben wij de extra activiteiten/faciliteiten niet doorberekend in onze kampeerprijzen, zodat kampeerders zelf de keuze hebben wel/niet gebruik te maken van de extra mogelijkheden van vermaak (tegen betaling ter plekke).

Overnachtings(tarief) geschiedt alleen via vooruitbetaling (bank/iDeal bij online reservering of als u zo bij ons aan komt waaien contant of per pin) alle gereserveerde nachten dienen (voordat uw verblijf begint) te worden afgerekend.

Slecht weer, onvoorziene omstandigheden zijn geen reden tot annulering/verschuiving (gedeelte/gehele) kampeerperiode ! Er vindt geen resitutie van niet genoten overnachtingen en andere opties plaats.

Netjes & Schoonhouden terrein & faciliteiten


1. U dient toezicht te houden dat het rond uw caravan, camper, vouwwagen of tent ordelijk en netjes is. Ditzelfde geldt
voor de faciliteiten van de camping waar u gebruik van maakt. Laat dit schoon achter.

2. Papier, lege flessen, plastic en restafval graag gescheiden aanleveren in de daarvoor bestemde vuilnisbakken (indien aanwezig). Afval scheiden: wij vinden het belangrijk om glas, GFT, papier en restafval te scheiden. Grofvuil zoals kapotte stoelen of een lek luchtbed graag zelf weer mee naar huis nemen. Huisvuil uitsluitend in dichtgebonden vuilniszakken, ook voor papier/plastic en glas zijn er aparte bakken. Laat geen afval slingeren maar maak gebruik van de vuilnisbakken. u dient uw afval in de grijze container bij het sanitair te deponeren.

3. Toon eerbied voor de natuur, verniel geen planten en houdt uw omgeving schoon.
Het is niet toegestaan achter op het privé terrein en in de privé bebouwing te komen; dit is geen speelterrein en het kan er gevaarlijk zijn.

4. Afvalwater bederft het milieu en duw uw leefomgeving. Gooi het dus niet weg in de omgeving van uw caravan of ander kampeermiddel en loos het beslist niet in de sloten. Gebruik geen milieubedreigende afwasmiddelen. Loos afvalwater bijv. in het toilet of op de daartoe aangewezen stortplaats (indien aanwezig).
Grondzeil: Gebruik alstublieft tapijt met rubberen gaatjes oftewel ventilerende werking onder de tent of voortent. Geen plastic zeil in verband met het behoud van onze grasmat. Wij zullen hier op letten omdat we het erg belangrijk vinden om het kampeerterrein zo groen mogelijk te houden, ook voor degene die na u komt. Wij vragen uw begrip hiervoor. En wat is er nu lekkerder dan met de blote voeten in het gras zitten!

Chemisch toilet: Chemisch toilet uitsluitend ledigen & schoonmaken op de daarvoor bestemde plaats. Na het legen van uw mobiele toilet de stortplaats netjes achterlaten en even naspoelen. Wij raden u aan om een scheutje afwasmiddel in de toilettank te doen, dat is beter voor het milieu!

Toiletemmers: Deze worden geledigd in de daarvoor aangewezen plaats. Probeer het gebruik van chemische middelen te voorkomen.

Sanitairgebouw en afwasruimte: Toilet, Douche en afwasgedeelte/Wasbakken gebruiken we samen en we moeten ze dus
ook samen schoonhouden. Dus graag netjes en schoon achterlaten en indien nodig kinderen hierop wijzen. Kinderen onder
de 8 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassenen in het Sanitairgebouw.
Iedereen houdt van een schoon en netjes sanitair-gebouw. Wij doen onze uiterste best om alles schoon te houden!! Wilt u ook alles netjes & schoon & gedesinfecteerd achterlaten. Mocht u toch iets aantreffen, meld ’t ons dan even, zodat wij e.e.a. z.s.m. kunnen oplossen .

Spelen, Recreëren, Kamperen, Parkeren op geheel op eigen risico !
U kampeert op eigen risico. Zowel voor diefstal, beschadigingen, als voor ongevallen(ook voor eventuele ongevallen met speeltoestellen) achten wij ons niet aansprakelijk. Het spreekt voor zich, dat wanneer u schade veroorzaakt, u deze ook dient te vergoeden. Houdt rekening met uw mede kampeerders, zodat we er samen een prettig verblijf van kunnen maken.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor: Uw kampeermiddel/auto als gevolg van storm, brand en diefstal. Voor verzekering van Uw kampeermiddel dient U zelf zorg te dragen. Vernieling, beschadiging of vermissing en dergelijke van zich op de camping of het gehele terrein van u bevindende goederen.

Op ons terrein staan divers sanitair, speeltoestellen etc. Ga verantwoord om met de materialen (bijvoorbeeld speeltoestellen, skelters, sanitaire voorzieningen, enz.) die u gebruikt. Ze worden u gratis ter beschikking gesteld en wij hopen dat u er zuinig mee omgaat, zodat ook de campinggasten na u er plezier aan kunnen beleven.
1. Kinderen voor hun eigen veiligheid niet zonder begeleiding van een volwassene op & buiten het terrein en Speelgebouwen.
2. Er zijn speeltoestellen, spelen hierop is op eigen risico & onder uw toezicht als ouders/begeleiders.

Nachtrust / geluidsoverlast
Op onze camping geldt een rusttijd tussen 22.00 en 08.00 uur. ‘
Tussen deze tijden dient gedempt te worden gesproken.

Het is niet toegestaan buiten uw kampeermiddel, dus vouwwagen/tent/caravan of camper geluid producerende apparatuur te gebruiken. Voorkom lawaai. Besef, dat radio en televisie in deze rustige omgeving erg hard kunnen klinken en uw buren kunnen hinderen. Zorg, dat niemand (en ook de campingeigenaar) geen last heeft van u. Zodra het donker wordt/is niet teveel/fel licht gebruiken, maar bijvoorbeeld een leeslampje of alleen voor uw eigen
kampeermiddel is terrasverlichting toegestaan.

Onderverhuur
Het onderverhuur van grond, tent, caravan of ander kampeermiddel of het gratis beschikbaar stellen daarvan aan vrienden of bekenden mag uitsluitend in overleg met de beheerder. Overnachtende bezoekers betalen de beheerder € 4,= per nacht.

EXTRA MAATREGELEN indien van toepassing bij mogelijk nieuw CORONA VIRUS: u dient zich ten alle tijde aan de extra gedragsregels te houden om het verspreiden van het Coronavirus te voorkomen. Dit houdt in:
-Was uw handen regelmatig met water en zeep & desinfecteer deze voor en na toiletgebruik !
-Hoest en nies in de binnenkant van de ellenboog
-Gebruik papieren zakdoekjes & gooi deze na gebruik direct weg
-Geen handen schudden

- Mondkapje verplicht in openbare ruimtes dus denk aan sanitairgebouw, ontvangstruimte De Jongveestal
-Blijf thuis bij verkoudheids- en andere gezondheidsklachten in het kader van Corona & koorts: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoogde lichaamstemperatuur. Blijf ook thuis als iemand in uw huis koorts heeft, hoger dan 38C* en/of benauwdheidsklachten.
-houdt 1,5 meter afstand van volwassenen en kinderen tussen de 12-18 jaar
-Zorg ervoor, dat u zelf desinfectie- en handreinigingsmiddelen meeneemt, zodat men niet/beperkt in aanraking komt met bijv. handreinigingsmiddel dat net door anderen is gebruikt.
-Lees de richtlijnen en maatregelen, die u door de camping worden getroffen.
-Volg altijd de aanwijzingen van de campingeigenaar of diens personeel op.
- Betaal met pin of contactloos of vooraf per overboeking.
-Reinig en desinfecteer na gebruik van de voorzieningen op de camping de ruimte, vergeet kranen en deurknoppen niet.

Qua sanitair betekent dit dus, dat u als gast/kampeerder ook hierin uw verantwoordelijkheid zult moeten nemen en naast dat wij uiteraard het sanitair schoonhouden/desinfecteren, bent u verplicht dit ook te doen na ieder bezoek aan de wasen/of douche gelegenheid, zodat Corona geen kans zal moeten krijgen, zal ik maar zeggen.

Open vuur: BBQ-en is toegestaan, maar vuurkorven en andere vormen van open vuur zijn verboden.
Brandblusser: deze hangt naast de vriezer binnen in de ontvangst/recreatieruimte rechts van de terrastoegangsdeur.

EHBOverbandtrommel: deze hangt aan de keukenkast in de ontvangst/recreatie-ruimte.De gastheer en gastvrouw zijn op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor persoonlijk letsel en vermissing van persoonlijke eigendommen of materiële schade ontstaan tijdens het verblijf op de camping.

Telefoon Voor dringende gevallen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar 06-20710292 of 0416-391394. Voor noodgevallen zoals dringend medische/spoedeisende hulp e.d. Huisartsenpost en afdeling Spoedeisende Hulp maandag t/m vrijdag 17.00-08.00 uur en in het weekend bel 088-8765050 of JBZ Den Bosch hoofdnummer 073-5532000 of  bel 112 o.a. voor levensbedreigende situaties.

Wij wensen u een heerlijk verblijf toe en vragen u het te melden als er iets niet naar uw zin is zodat wij het kunnen verhelpen.

Hartelijke Recreatieve Groeten
ESTHER van Gardingen & PIETER Verschure


svr kamperen bij de boer

Vernieuwd logo onderaan website

100procent Kidsproof KidsproofVakantie


Kom, Zie, Beleef & Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN  van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure

 Waleuk
 Valkenvoortweg 31
 5145 PM Waalwijk
 06 - 20 71 02 92
 B.G.G 0416 - 39 1394

Onze andere websites:
Gemakbak.nl
Portaalbak.nl