Valkenvoortweg 31, 5145 PM Waalwijk 0416391394 0620710292 info@waleuk.nl

Speelboerderij incl. Horeca geopend vanaf 2e paasdag t/m 30 september 2024 maar wel gehele jaar op aanvraag open voor feestjes/uitjes!

Kampeerseizoen is vanaf 6 april 2024 (tevens Open Camping Dag) t/m 30 September 2024

Kom naar onze SPEELBOERDERIJ voor een dag volop plezier ! 

voorgevel speelboerderij WaleukOp Recreatie- & Speelboerderij WALEUK draait alles om kinderen en hun fantasie en we merken, dat de (groot)ouders, begeleiders naar hartelust meedoen. We bieden een scala aan activiteiten en speeltoestellen allemaal ontworpen om de verbeelding te prikkelen en spelenderwijs te leren.

Of het nu gaat om ravotten in onze natuurspeeltuin, het ontmoeten van een aantal dieren op de boerderij of plezier beleven in onze speelschuur om te spelen en speuren in het zand naar goud en/of kleuren/knutselen/timmeren in ons knutselhok waar je creatief aan de slag kan; er is voor ieder wat wils!

BUITEN SPELEN in onze NATUURSPEELTUIN

midgetgolf tussen de fruitbomen WaleukIn de natuurspeeltuin middenin het weiland met fruitbomen kun je naar hartelust klimmen, klauteren en glijden of spelen in de  een grote zandbak, springen op de air-trampoline of slingeren aan de kabelbaan.

Onze speeltuin is een paradijs voor avontuurlijke kinderen.

Met kleurrijke klimrekken, schommels, glijbaantjes, een air-trampoline, een grootse zandbak met een bootje erin, en zo is er nog veel meer en er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Laat je kinderen hun energie kwijtraken terwijl ze nieuwe vrienden maken en hun grenzen verleggen, waarbij je ondertussen ook geniet op ons terras van een lekker kopje koffie met iets lekkers en je bezoek aan WALEUK kunt afsluiten met Pannenkoeken, Friet of via tijdige reservering met een groep van een Buffet of BBQ (zie prijzen eet-arrangementen vraag gerust naar de mogelijkheden !).

SPEELSCHUUR met KNUTSELHOK: Speel- & Knutselplezier BINNEN handbereik

Bij slecht weer of gewoon behoefte aan wat binnenpret? Duik dan in onze Speelschuur! Laat je kinderen klimmen in de klimtoren, glijden van de glijbaan en balanceren op de boomstammen, goed voor de motoriek en zich uitleven in de grootse zandbak met boomstam-toestellen & - waterbakken met waterpomp om mini "goudklompjes" te zoeken/zeven.

speelboerderij speelschuur zand en water goudklompjes zoeken

knutselhok in speelschuur

Tevens hebben we een knutselhok om lekker creatief aan de slag te gaan met hout, spijkers, verf, deze activiteit is vanaf 5 jaar onder begeleiding/toezicht van (groot)ouders en begeleiders. Gegarandeerd urenlang speel- & knutselplezier in de Speelschuur van WALEUK!

Voor wie is de Speelboerderij geschikt?

Perfect geschikt voor dagjesmensen, gezinnen, familie-uitjes, verjaardagsfeestjes, maar denk ook aan een schoolreisje, uitje van de scouting, sportvereniging of BSO, maak een afspraak om de locatie te bekijken en je wensen te bespreken dan hoor je de (on)mogelijkheden.

WALEUK is de ideale bestemming voor een (gezins)uitje of verjaardagsfeestje. Vier de speciale dag van jezelf of kind met vriendjes en vriendinnetjes op onze boerderij. We bieden speciale arrangementen (prijzen), toegang speelboerderij inclusief eten en drinken, om ervoor te zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten.

Horecavoorzieningen

Geniet van een heerlijke maaltijd of verfrissend drankje op ons gezellige boerderijterras. We bieden ook een assortiment aan Pannenkoeken, Friet met smakelijke snacks, broodjes en drankjes. Of voor een uitje/feest kun je kiezen voor een BBQ-beleving of uit diverse Buffetten als je zelf wilt opscheppen !

Terrasfoto

foto terras overkapping waleuk

Kom en beleef een onvergetelijke dag!

Mis deze kans niet om een dag vol plezier en avontuur te beleven op de Speelboerderij bij WALEUK. We kijken ernaar uit om jou en je familie/gezelschap te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Neem contact met ons op

Heb je vragen, speciale verzoeken of wil je meer informatie? Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen en je van alle benodigde details te voorzien.

Praktische informatie

We zijn gemakkelijk te bereiken met zowel de auto vanaf de A59 of gezellig met de fiets. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.


svr kamperen bij de boer

Vernieuwd logo onderaan website

100procent Kidsproof KidsproofVakantie


Kom, Zie, Beleef & Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN  van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure

 Waleuk
 Valkenvoortweg 31
 5145 PM Waalwijk
 06 - 20 71 02 92
 B.G.G 0416 - 39 1394

Onze andere websites:
Gemakbak.nl
Portaalbak.nl