Ontdek een wereld vol avontuur  en plezier bij WALEUK in Waalwijk!

Beleef een dag vol plezier en avontuur voorgevel speelboerderij Waleuk

Op de Speelboerderij WALEUK in Waalwijk draait alles om kinderen en hun fantasie en we merken, dat de (groot)ouders, begeleiders naar hartelust meedoen. We bieden een scala aan activiteiten en speeltoestellen allemaal ontworpen om de verbeelding te prikkelen en spelenderwijs te leren. Of het nu gaat om ravotten in onze speeltuin, het ontmoeten van aantal dieren op de boerderij of plezier beleven in onze Speelschuur of kleuren/knutselen/timmeren; er is voor ieder wat wils!

Wat is er te doen?

BUITEN: Natuurspeeltuin middenin het weiland met Fruitbomen: Klimmen, klauteren en glijden

Onze speeltuin is een paradijs voor avontuurlijke kinderen. Met kleurrijke klimrekken, schommels, glijbaantjes air-trampoline, grootse zandbak met bootje erin en nog veel meer is er altijd iets nieuws te ontdekken. Laat je kinderen hun energie kwijtraken terwijl ze nieuwe vrienden maken en hun grenzen verleggen.

midgetgolf tussen de fruitbomen Waleuk

Indoor Speelschuur met Knutselhok: Speel- & Knutselplezier binnen handbereik

Bij slecht weer of gewoon behoefte aan wat binnenpret? Duik dan in onze Speelschuur! Laat je kinderen klimmen in de klimtoren, glijden van de glijbaan en balanceren op de boomstammen, goed voor de motoriek en zich uitleven in de grootse zandbak met boomstam-toestellen & - waterbakken met Waterpomp om mini "goudklompjes" te zoeken/zeven. 

 

speelboerderij speelschuur zand en water goudklompjes zoeken

 

Tevens hebben we een Knutselhok om lekker creatief aan de slag te gaan met hout, spijkers, verf, deze activiteit is vanaf 5 jaar onder begeleiding/toezicht van (groot)ouders en begeleiders. Gegarandeerd urenlang speel- & knutselplezier in de Speelschuur van WALEUK!

knutselhok in speelschuur

Voor wie is de Speelboerderij geschikt?

Perfect geschikt voor Familie-uitjes, Verjaardagsfeestjes, maar denk ook aan een Schoolreisje, Uitje van de Scouting, Sportvereniging of BSO, maak een afspraak om de locatie te bekijken en uw wensen te bespreken dan hoort u de (on)mogelijkheden.

WALEUK is de ideale bestemming voor een (gezins)uitje of verjaardagsfeestje. Vier de speciale dag van je kind met vriendjes en vriendinnetjes op onze boerderij. We bieden speciale arrangementen, toegang Speelboerderij inclusief eten en drinken, om ervoor te zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten.

Praktische informatie

Openingstijden, prijzen en bereikbaarheid

WALEUK is geopend van woensdag & vrijdag en zaterdag & zondag, van 10.00 uur tot 18.00 uur. (let op ook donderdag tijdens de zomervakantie Zuid ! We zijn gemakkelijk te bereiken met zowel de auto o.a. vanaf de A59 of gezellig met de fiets door de prachtige polder aan de Valkenvoortweg 31 te Waalwijk Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. En entreeprijzen zijn voor kids t/m 12 jaar € 6,50 per persoon, maar als je een vroege vogel bent, betaal je € 5,= per kind bij binnenkomst tussen 10-12 uur en als je een laatbloeier bent en je komt vanaf 16 uur dan is de entreeprijs € 4,= per kind. We hebben ook een 5 strippenkaart voor € 25,= leuk om te geven/krijgen.

Horecavoorzieningen

Geniet van een heerlijke maaltijd of verfrissend drankje op ons gezellige boerderijterras. We bieden een assortiment aan smakelijke snacks, broodjes en drankjes.

Terrasfoto

foto terras overkapping waleuk

Kom en beleef een onvergetelijke dag!

Mis deze kans niet om een dag vol plezier en avontuur te beleven bij WALEUK in Waalwijk. We kijken ernaar uit om jou en je familie/gezelschap te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring!

Neem contact met ons op

Heb je vragen, speciale verzoeken of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen en je van alle benodigde details te voorzien. Tot ziens bij WALEUK in Waalwijk, waar avontuur en plezier samenkomen!

Kom, Beleef, Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure