Valkenvoortweg 31, 5145 PM Waalwijk 0416391394 0620710292 info@waleuk.nl

Speelboerderij incl. Horeca geopend vanaf 2e paasdag t/m 30 september 2024 maar wel gehele jaar op aanvraag open voor feestjes/uitjes!

Kampeerseizoen is vanaf 6 april 2024 (tevens Open Camping Dag) t/m 30 September 2024

Speeltuin bij Boerderij

Speeltuin bij waleukKom lekker spelen in onze speeltuin die is gelegen bij een boerderij waar buffels worden gehouden. Deze speeltuin is aangelegd in het weiland waar ook een midgetgolfbaan ligt.

Dus zoals we zeggen hier "Speel en vergeet alles om je heen" als je moe bent van het ravotten kun je lekker op het terras uitrusten en genieten van een lekker drankje of misschien wel een heerlijk ijsje.

Op de speelboerderij is het een komen en gaan van kinderen die lekker komen spelen in onze natuurspeeltuin waar ze naar hartelust kunnen spelen in de kinderspeeltuin met een mega zandbak en airtrampoline. Entree voor de speeltuin bedraagt € 1,- per persoon, Midgetgolf is € 4,- per persoon en Dolen in het Maisdoolhof is € 4,- per persoon.

Het is geen indoorspeeltuin dus als het weer het toelaat kun je lekker komen ravotten in de boerderijspeeltuin. In de zomermaanden kun je ook genieten van lekkere boerenfrietjes en lekker buffelvlees van de BBQ smoker, hiervoor is reservering wel nodig.

Lekker eten op het terras van de speeltuin

Na het eten kun je weer een poging wagen om al je energie kwijt te raken en om lekker te gaan spelen in de boerderijspeeltuin terwijl je ouders heerlijk genieten op het terras van een lekker bakje koffie of een lekker drankje.

Buffels knuffelenAls je na het spelen nog even de buffels wil aaien dan kan dit altijd, vraag het even bij de balie dan gaat er iemand met je mee om de buffels te aaien en zelfs een knuffel te geven, je hoeft niet bang te zijn want buffels zijn echte kindervrienden en zijn heel zachtaardig voor kinderen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contact formulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kom, Beleef, Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure


svr kamperen bij de boer

Vernieuwd logo onderaan website

100procent Kidsproof KidsproofVakantie


Kom, Zie, Beleef & Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN  van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure

 Waleuk
 Valkenvoortweg 31
 5145 PM Waalwijk
 06 - 20 71 02 92
 B.G.G 0416 - 39 1394

Onze andere websites:
Gemakbak.nl
Portaalbak.nl