NATUURSPEELTUIN met grootse zandbak, speeltoestellen & airtrampoline

Natuurspeeltuin met graspol

De natuurspeeltuin is inmiddels aangelegd, waar de kids zich kunnen vermaken in de bergen speelzand met emmer en schep.

Lekker springen op onze air-trampoline of zoeven met ons kabelbaantje, kruip door in de tunnel of ga de boomstamstappen verkennen. Dit terwijl de ouders/ begeleiders onder het genot (zonder de kids uit 't oog verliezend natuurlijk) van een heerlijk bakkie koffie/thee en wat lekkernijen uit de regio ook genieten van een gezellig dagje uit!

Uiteraard is er ook nog ranja, koek, snoep of bijvoorbeeld fruit, ambachtelijk ijs te verkrijgen. Heb je zin in boeren friet met overheerlijke snacks & pannenkoeken, dit kan allemaal.

Eigen consumpties zijn op het gehele terrein Waleuk, niet toegestaan mits allergie/intolerantie of voor baby's. 

Lekker spelen in de zandbak

Natuurspeeltuin zandbak2 waleuk

Laat de kinderen lekker spelen met zand en water, ze bouwen kastelen en andere mooie creaties met hun emmertje en schepje.

Meisje met tractor bij Waleuk

Geniet van de schaduw van de bomen

Natuurspeeltuin fruitboom kers waleuk

Heerlijk in de schaduw van de fruitbomen als ze volgroeid zijn of juist de zonnestralen meepakken met wat lekkers uit ons boerderijwinkeltje, het is volop genieten bij WALEUK !

Biggetje bij Waleuk

Ons terrein is in het weiland aangelegd met onder andere oude fruitboomsoorten en er staan gezellig boerderijdieren (o.a. kalkoenen, schapen, geit, mini-ezel en mini shetlander, kippen met haan) in de wei !

Kom, Beleef, Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure