Valkenvoortweg 31, 5145 PM Waalwijk 0416391394 0620710292 info@waleuk.nl

Speelboerderij incl. Horeca geopend vanaf 2e paasdag t/m 30 september 2024 maar wel gehele jaar op aanvraag open voor feestjes/uitjes!

Kampeerseizoen is vanaf 6 april 2024 (tevens Open Camping Dag) t/m 30 September 2024

Speelboerderij in Brabant

Speelboerderij zandbak waleukKom gezellig spelen bij de speelboerderij Waleuk in het mooie Noord-Brabant.
Er is voor elke leeftijd wel wat te beleven, de kleinste kunnen lekker taartjes bakken in de zandbak met een echte roeiboot, of spelen in de speeltuin met speel- en klimtoestellen en glijbanen. En er is sinds kort een Speelschuur waar je kleine mini "goudklompjes" kunt zoeken/zeven in een grootse zandbak met speeltoestellen en waterpomp met bakken.

De ouders en/of begeleiders kunnen heerlijk genieten op ons terras van een lekker bakje koffie/thee met wat lekkers zoals appeltaart, worstenbroodje, soep, belegde broodjes, friet of pannenkoek met een pilsje/wijntje of glaasje fris en zo de kinderen in de gaten houden, of zelf met de kinderen ook een zandtaartje bakken dat mag natuurlijk ook.

Daarnaast hebben we in de zomermaanden gezellige BBQ smoker avonden waar het heerlijke buffelvlees kan worden geproefd.

De speelboerderij is gelegen in de mooie polder van Waalwijk, en eenvoudig te bereiken vanaf de A59 naar het adres Valkenvoortweg 31, 5145 PM Waalwijk.

Speelboerderij met natuurspeeltuin

De natuurspeeltuin van de speelboerderij is voorzien van diverse speeltoestellen zodat er naar hartenlust kan worden gespeeld, lekker op de schommel, klimtoestellen of op de Airtrampoline. Als je moe bent van het spelen kun je lekker gaan rusten en genieten van een glaasje fris of een ijsje op het boerderijterras, bij minder weer of zelfs als de zon te fel is kun je ook binnen lekker gaan spelen in de speelschuur.

Kom Midgetgolf spelen op de Speelboerderij

Ook de grotere kinderen hoeven zich niet te vervelen op de speelboerderij met bijvoorbeeld midgetgolf. Sinds kort is er ook de mogelijkheid om Buffelgolf te spelen, dit gebeurt met klompje aan steel als golfstok, probeer in zo min mogelijk slagen de bal te putten.

Dolen in het maisdoolhof met speurtocht en educatie(borden) is seizoensgebonden, meestal tot eind september geopend!


svr kamperen bij de boer

Vernieuwd logo onderaan website

100procent Kidsproof KidsproofVakantie


Kom, Zie, Beleef & Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN  van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure

 Waleuk
 Valkenvoortweg 31
 5145 PM Waalwijk
 06 - 20 71 02 92
 B.G.G 0416 - 39 1394

Onze andere websites:
Gemakbak.nl
Portaalbak.nl