Kom naar de Speelschuur met Knutselhok - WALEUK Speelboerderij

WALEUK heeft een Speelboerderij inclusief horeca met terras en volop zitgelegenheden binnen en buiten aan de Valkenvoortweg 31 in de prachtige polder van Waalwijk.

 

Op de Speelboerderij van WALEUK kun je binnen & buiten oneindig spelen, klimmen, klauteren, glijden, kleuren, speuren, timmeren, verven, mini-goudklompjes zoeken/zeven met zand en water oftewel volop vertier en plezier, maar ook kun je midgetgolfen in het weiland tussen de fruitbomen & dolen in het meterhoge maisveld met educatief tintje en speurtocht.

 

Of de zon nu schijnt of het regent pijpenstelen bij WALEUK zul je je zeker niet snel vervelen! Beleef, geniet, ontdek heerlijk binnen & buiten van WALEUK !

 

Entree Speelboerderij is € 6,50 per kind t/m 12 jaar. Let op: ouders/begeleiders & kinderen vanaf 13 jaar zijn gratis! WALEUK heeft ook een strippenkaart € 25,- voor 5x entree (ook leuk om cadeau te geven/krijgen) De midgetgolf & maisdoolhof zijn aparte activiteiten en voor maar € 3,50 per persoon per activiteit is er volop vermaak en voor elke leeftijd wat wils.

 

Reguliere openingstijden tot en met eind september zijn WOE, VR, ZA & ZO van 10.00 tot 18.00 uur. In de vakanties ook DO geopend, voor info zie website! Vanaf oktober zullen de openingstijden voorlopig zijn WOE & VR van 13.30 tot 18.00 uur en de 2e en 4e zondag van de maand van 12.00 tot 18.00 (mits anders aangegeven). Let op: de keuken sluit om 17.30 uur.

 

Voor bijvoorbeeld school-, bso-, vrienden-, verenigings-, familie-uitjes e.d., (kinder)feestjes of meeting/vergadering, teambuilding etc. ga je gezellig naar WALEUK! Dit kan het gehele jaar door op aanvraag. Ze serveren overigens van Kroket tot BBQ & Buffet! Vraag naar de mogelijkheden, ze denken graag met je mee en kijk alvast verder op deze site "uitje/feestje"voor meer informatie/ arrangementen!

 

Kom, Beleef, Geniet Heerlijk BINNEN & BUITEN van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk,
Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure