Uitje/Feestje

Kom naar Waleuk voor een uitje of om er gezellig een feestje te vieren.

Of je nu een familie-uitje, dagje met vriendinnen gaat organiseren, je verjaardag wilt vieren, een Kraamfeest, een Surpiseparty of een Vergadering wilt houden of een andere gelegenheid hebt, kom dan gewoon gezellig naar WALEUK!

De voormalige Jongveestal is verbouwd tot een knusse feest-/workshop-/ontmoetingsruimte en gezellig ingericht en ademt een prettige en huiselijke boerensfeer/stijl uit, waarbij je je vast op je gemak zult voelen. Ook beschikken wij over een ruim opgezet Boerderij-terras met Horeca en Natuurspeeltuin incl. Midgetgolf tussen de Fruitbomen & Maisdoolhof.

Kinderfeestje houden bij Waleuk

Waleuk is het om bij ons op de Recreatie- & Kampeerboerderij met Waterbuffels je verjaardag te vieren in de voormalige Jongveestal, we beschikken over oud-hollandse spelletjes zoals sjoelen, blikgooien etc. maar je kunt ook een houten klompje of tulp pimpen. En je kunt lekker buiten ravotten in onze Natuurspeeltuin of een balletje slaan op onze grote 18-holes banen middenin het weiland met Fruitbomen, hoe leuk is dat ! Voor JONG en en OP LEEFTIJD geschikt om een onvergetelijke dag te beleven.

Ontmoet & Begroet onze Waterbuffels

(Meet & Greet) van onze prachtige karakteristieke WATERBUFFELS, dat kan door er een rondleiding STAL bij te boeken (ook mogelijk om dit los te boeken min. groepsgrootte 8 personen).

Meet & Greet bestaat uit:

- ontvangst koffie/thee/ranje met Buffelworstenbroodje en/of cake

- rondleiding & historie/uitleg rondom het houden van Waterbuffels bij WALEUK door o.a. Boer Pieter

- kids kunnen onze Buffels voeren & natuurlijk de kleine Buffeltjes aaien/knuffelen &

- er is mogelijkheid tot een kleurplaat incl. Waterbuffels te kleuren !

Na afloop is er gelegenheid om onze boerderijwinkel binnen te lopen voor AANKOOP BUFFEL- & STREEKPRODUCTEN & (FOOD)GIFTS zoals Buffelhamburgers, Buffelkroketten, Buffelbiefstuk, Buffelkaas & Duinzuivelkaas Brabants Duingoed & Buffelbonbons & Boeruh Hebbedingetjes & Speelgoed of bijv. Brood & Bakmixen Zuster Evie etc.

Voorlopig op WOENSDAG- & VRIJDAG- en ZATERDAGMIDDAG !

 

Heb je dus bijvoorbeeld een Feestje, Uitje, Reünie, Meeting, of zomaar een andere gelegenheid dan is dit vast ook de kers op de taart "Knuffel onze Buffel" Maar ook als je alleen deze activiteit wilt, is dat mogelijk op aanvraag !

 

AANMELDEN: (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) kan altijd, maar bij minimaal 8 personen totaal gaat 't door !

 

Om het uitje/feestje etc. helemaal compleet te maken, doe 1 of meerdere activiteiten: zo kun je een lekker balletje slaan oftewel MIDGETGOLF op onze 18-holesbaan tussen de fruitbomen in het weiland en/of ga dolen in ons MAISDOOLHOF tussen de hoge maisstengels speuren (dit is wel seizoensgebonden).

Eten/Drinken & lekkere Hapjes

Wij beschikken over een ruim omgezet BOERDERIJTERRAS met Horeca, dus kunnen wij ook voor de innerlijke mens zorgen zoals diverse smaakvolle belegde Pannenkoeken, Friet met overheerlijke (Buffel)snacks of een complete BBQ/SMOKER-beleving organiseren. Ook kunnen wij mooie, lekkere kaas/worst-creaties maken en warme snacks verzorgen/serveren tijdens het uitje/feestje en natuurlijk ontvangst met appel-/slagroomtaart behoort ook tot de mogelijkheden.!

de Waleuk High Tea Fuif

Met bijvoorbeeld een stel vrienden/vriendinnen, collega's of familie & of het nu zomaar is of ter ere van een vrijgezellen-party, babyshower of wat de reden ook mag zijn ook dat kan bij WALEUK in een gezellig ingerichte Recreatieruimte voorheen de Jongveestal met kneuterige boerderijsfeer. 

Waleuk cupcake fuif

Kom leuk je verjaardag bij ons vieren en je eigen cup-cake versieren. Heb je een Kinder(verjaardags)feestje te organiseren kom dan naar ons, want dat is vast wat voor jullie zoon/dochter.

Als iedereen er is kan de jarige job worden toegezongen en is er tijd om de kadootjes van vriendjes/vriendinnetjes uit te pakken met een dobbelspel. Daarna kunnen alle genodigden dan tijdens het kinderfeestje zelf cup-cakes prachtig versieren en uiteraard ook lekker zelf opsmikkelen, om daarna oudbollige/-hollandse spelletjes te doen en/of te genieten in onze natuurspeeltuin, hoe leuk is dat ! 

NIEUW:

Op woensdag- & vrijdagmiddag kun je bij Waleuk een houten Klomp(je) pimpen, hiervoor moeten er wel minimaal 8 personen zijn anders kan het niet doorgaan.
Maak hiervoor minimaal 3 dagen van te voren een reservering via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te kijken of er genoeg animo is. Er wordt altijd nog contact opgenomen.

Kosten van het Klompje Pimpen.

Kinderen t/m 12 jaar € 8,50 incl. ranja!
Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar € 16,50 incl. fris of koffie!

Kom daarom op woensdag- & vrijdagmiddag naar Waleuk om lekker te ontspannen en creatief bezig te zijn in onze recreatieruimte en voormalige "Jongveestal". Deze ruimte is ook perfect geschikt voor kinderfeestjes, teambuilding, familiefeestje/uitje of elke andere gelegenheid.

 

 

Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee en geven wel aan wat binnen de mogelijkheden past.  INFO: BEL 06-20710292 bij gg 0416-391394 of MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.