Uitje/Feestje

Kom naar Waleuk voor een uitje of om er gezellig een feestje te vieren.

Gezellig met het gezin, vrienden, school of bijvoorbeeld tijdens een familie-uitje is Waleuk bij uitstek de ultieme manier voor vermaak in de buitenlucht op onze Recreatie- & Kampeerboerderij en kun je genieten van het boerderijleven en natuurlijk onze mooie omgeving Waalwijk, Heusden en omstreken en al wat zij te bieden heeft.

Daarnaast beschikken wij over een mooie sfeervolle grote recreatieruimte "De Jongveestal" die het gehele jaar door op aanvraag gebruikt kan worden voor een kinderfeestje, familie of team-uitje, 'n vergadering of andere meeting/gelegenheid, vraag ons naar de mogelijkheden. Bel vooraf eventjes voor 'n afspraak om ons te ontmoeten/bezoeken of wellicht is telefonische informatie of per mail voor jou al voldoende om te reserveren......

 

Of je dus nu een familie-uitje, dagje met vriendinnen gaat organiseren, je verjaardag wilt vieren, een Kraamfeest, een Surpiseparty of een Vergadering wilt houden of een andere gelegenheid hebt, kom dan gewoon gezellig naar WALEUK!

De voormalige Jongveestal is verbouwd tot een knusse feest-/workshop-/ontmoetingsruimte en gezellig ingericht en ademt een prettige en huiselijke boerensfeer/stijl uit, waarbij je je vast op je gemak zult voelen. Ook beschikken wij over een ruim opgezet Boerderij-terras met Horeca en Natuurspeeltuin incl. Midgetgolf tussen de Fruitbomen & Maisdoolhof.

Kinderfeestje houden bij Waleuk    (prijzen klik hier )

Waleuk is het om bij ons op de Recreatie- & Kampeerboerderij met Waterbuffels je verjaardag te vieren in de voormalige Jongveestal, we beschikken over oud-hollandse spelletjes zoals sjoelen, blikgooien etc. maar je kunt ook een houten klompje of tulp pimpen. En je kunt lekker buiten ravotten in onze Natuurspeeltuin, speuren in groots Maisdoolhof of een balletje slaan op onze grote 18-holes banen middenin het weiland met Fruitbomen, hoe leuk is dat ! Ook is het mogelijk om je feestje uit te breiden met Workshop Klompje/Tulpje pimpen. Voor JONG en en OP LEEFTIJD geschikt om een onvergetelijke dag te beleven.

Ontmoet & Begroet onze Waterbuffels

(Meet & Greet) van onze prachtige karakteristieke WATERBUFFELS, dat kan door er een rondleiding STAL bij te boeken (ook mogelijk om dit los te boeken min. groepsgrootte 8 personen).

Meet & Greet bestaat uit:

- ontvangst koffie/thee/ranje met Buffelworstenbroodje en/of cake

- rondleiding & historie/uitleg rondom het houden van Waterbuffels bij WALEUK door o.a. Boer Pieter

- kids kunnen onze Buffels voeren & natuurlijk de kleine Buffeltjes aaien/knuffelen &

- er is mogelijkheid tot een kleurplaat incl. Waterbuffels te kleuren !

Voorlopig op WOENSDAG- & VRIJDAG- en ZATERDAGMIDDAG !

 

Heb je dus bijvoorbeeld een Feestje, Uitje, Reünie, Meeting, of zomaar een andere gelegenheid dan is dit vast ook de kers op de taart "Knuffel onze Buffel" Maar ook als je alleen deze activiteit wilt, is dat mogelijk op aanvraag !

 

AANMELDEN: (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) kan altijd, maar bij minimaal 8 personen totaal gaat 't door !

 

Om het uitje/feestje etc. helemaal compleet te maken, doe 1 of meerdere activiteiten: zo kun je een lekker balletje slaan oftewel MIDGETGOLF op onze 18-holesbaan tussen de fruitbomen in het weiland en/of ga dolen in ons MAISDOOLHOF tussen de hoge maisstengels speuren (dit is wel seizoensgebonden).

Eten/Drinken & lekkere Hapjes (prijzen klik hier voor een uitje/meeting/feestje)

Wij beschikken over een ruim omgezet BOERDERIJTERRAS met Horeca, dus kunnen wij ook voor de innerlijke mens zorgen zoals diverse smaakvolle belegde Pannenkoeken, Friet met overheerlijke (Buffel)snacks of een complete BBQ-SMOKER/SLINGER BBQ-beleving organiseren. Ook kunnen wij mooie, lekkere kaas/worst-creaties maken en warme snacks tot buffetten verzorgen/serveren tijdens het uitje/feestje en natuurlijk ontvangst met appel-/slagroomtaart behoort ook tot de mogelijkheden.!

Denk bij Buffetten aan warme/koude, Lunch, Stamppotten, Italiaans, Spaanse tapas, Chinees, Hollands

 

 

de Waleuk High Tea Fuif

Met bijvoorbeeld een stel vrienden/vriendinnen, collega's of familie & of het nu zomaar is of ter ere van een vrijgezellen-party, babyshower of wat de reden ook mag zijn ook dat kan bij WALEUK in een gezellig ingerichte Recreatieruimte voorheen de Jongveestal met kneuterige boerderijsfeer. 

 

NIEUW:

Op woensdag- & vrijdagmiddag kun je bij Waleuk een houten Klomp(je) pimpen, hiervoor moeten er wel minimaal 8 personen zijn anders kan het niet doorgaan.
Maak hiervoor minimaal 3 dagen van te voren een reservering via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te kijken of er genoeg animo is. Er wordt altijd nog contact opgenomen.

Kosten van het Klompje Pimpen.

Kinderen t/m 12 jaar € 8,50 incl. ranja!
Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar € 16,50 incl. fris of koffie!

Kom daarom op woensdag- & vrijdagmiddag naar Waleuk om lekker te ontspannen en creatief bezig te zijn in onze recreatieruimte en voormalige "Jongveestal". Deze ruimte is ook perfect geschikt voor kinderfeestjes, teambuilding, familiefeestje/uitje of elke andere gelegenheid.

 

 

Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee en geven wel aan wat binnen de mogelijkheden past.  INFO: BEL 06-20710292 bij gg 0416-391394 of MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.