Uitje/Feestje

Kom naar Waleuk voor een uitje of om er gezellig een feestje te vieren OF ANDERE GELEGENHEID.

 

 

Of je nu een familie-uitje, dagje met Vriendinnen gaat organiseren, je verjaardag wilt vieren, een Kraamfeest, een Surpiseparty of een Vergadering wilt houden of een andere gelegenheid hebt, kom dan gewoon gezellig naar WALEUK! De voormalige Jongveestal is verbouwd tot een knusse feest-/workshop-/ontmoetingsruimte en gezellig ingericht en ademt een prettige en huiselijke boerensfeer/stijl uit, waarbij je je vast op je gemak zult voelen. Ook beschikken wij over een ruim opgezet Boerderij-terras met Horeca en Natuurspeeltuin incl. Midgetgolf tussen de Fruitbomen & Maisdoolhof.

 

KINDERFEESTJE: Waleuk is het om bij ons op de Recreatie- & Kampeerboerderij met Waterbuffels je verjaardag te vieren in de voormalige Jongveestal, we beschikken over oud-hollandse spelletjes zoals sjoelen, blikgooien etc. maar je kunt ook een houten klompje of tulp pimpen. Voor JONG en OUD geschikt om een onvergetelijke dag te beleven.

 

ONTMOET & BEGROET (Meet & Greet) van onze prachtige karakteristieke WATERBUFFELS, dat kan door er een rondleiding STAL bij te boeken (ook mogelijk om dit los te boeken min. groepsgrootte 8 personen), daarna heeft u de mogelijkheid om in onze kneuterige BOERDERIJWINKEL te stappen en de Buffel- & andere Streekproducten te kopen. We hebben een leuk & lekker assortiment voor de losse verkoop maar ook om een cadeaupakket samen te stellen !

PROGRAMMA: BEGROET & ONTMOET WATERBUFFELS ("Meet & Greet")

Voorlopig op WOENSDAG- & VRIJDAG- en ZATERDAGMIDDAG !

N I E U W

R O N D L E I D I N G in de STAL bij WALEUK BUFFELFARM met onze mooie, karakteristieke WATERBUFFELS:

- ontvangst KOFFIE/THEE/RANJA met BuffelWORSTENBROODJE en/of CAKE 

- RONDLEIDING & historie/uitleg rondom het houden van Waterbuffels WALEUK door o.a. Boer Pieter

- Kids kunnen onze Buffels VOEREN & natuurlijk de kleine Buffeltjes AAIEN/KNUFFELEN &

- Er is mogelijkheid tot WALEUK-KLEURPLAAT incl. Waterbuffels te kleuren !

- Na afloop is er gelegenheid om onze BOERDERIJWINKEL binnen te lopen voor AANKOOP BUFFEL- & STREEKPRODUCTEN & (FOOD)GIFTS zoals Buffelhamburgers, Buffelkroketten, Buffelbiefstuk, Buffelkaas & Duinzuivelkaas Brabants Duingoed & Buffelbonbons & Boeruh Hebbedingetjes & Speelgoed of bijv. Brood & Bakmixen Zuster Evie etc.

Heb je dus bijvoorbeeld een Feestje, Uitje, Reünie, Meeting, zomaar of een andere gelegenheid dan is dit vast ook de kers op de taart "Knuffel onze Buffel" Maar ook als je alleen deze activiteit wilt, is dat mogelijk op aanvraag !

AANMELDEN: (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) kan altijd, maar bij minimaal 8 personen totaal gaat 't door !

Om het uitje/feestje etc. helemaal compleet te maken: kun je een lekker balletje slaan oftewel MIDGETGOLF op onze 18-holesbaan tussen de fruitbomen in het weiland en/of ga dolen in ons MAISDOOLHOF tussen de hoge maisstengels speuren (dit is wel seizoensgebonden).

ETEN & DRINKEN: wij beschikken over een ruim omgezet BOERDERIJTERRAS met Horeca, dus kunnen wij ook voor de innerlijke mens zorgen zoals diverse smaakvolle belegde Pannenkoeken, Friet met overheerlijke (Buffel)snacks of een complete BBQ/SMOKER-beleving organiseren.

de WALEUK HIGH TEA FUIF met bijvoorbeeld een stel vrienden/vriendinnen, collega's of familie & of het nu zomaar is of ter ere van een vrijgezellen-party, babyshower of wat de reden ook mag zijn ook dat kan bij WALEUK in een gezellig ingerichte Recreatieruimte voorheen de Jongveestal met kneuterige boerderijsfeer. 

Kom leuk je verjaardag bij ons vieren en je eigen cup-cake versieren. Heb je Kinder(verjaardags)feestje te organiseren kom dan naar ons want dan is de WALEUK CUP-CAKE FUIF vast wat voor jullie zoon/dochter met alle genodigden wat wil je nog meer een Kinderfeestje met zelf cup-cakes prachtig versieren en natuurlijk uiteraard ook lekker zelf opsmikkelen, kadootjes van vriendjes/vriendinnetjes uitpakken met dobbelspel en daarna oudbollige/-hollandse spelletjes doen en genieten in onze natuurspeeltuin, hoe leuk is dat !

 

Bespreek uw wensen met ons en wij denken graag met u mee en geven wel aan wat binnen de mogelijkheden past.  INFO: BEL 06-20710292 bij gg 0416-391394 of MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.