Verplicht Reserveren WALEUK terras en/of activiteiten

RESERVEREN VERPLICHT per 10/08/2020 nieuwe corona-horeca regels dus ook bij WALEUK voorafgaand aan uw bezoek telefonisch maar bij voorkeur per mail of anders als u spontaan bij ons komt nog voor de deur !

Vanaf heden zult u moeten reserveren voor ‘n activiteit bij WALEUK mede omdat meestal ook wordt plaatsgenomen op ons ruim opgezette terras ! Bij Waleuk geldt: komt u allen uit 1 huishouden oftewel woonachtig op 1 adres dan mag u met hen aan 1 tafel zitten anders niet ! U houdt zich aan de basis Corona- regels en onze (hygiëne)regels, zo niet dan is (na waarschuwing) daar te gat van de deur zullen we maar zeggen!

Activiteiten: Maisdoolhof met speurtocht of Midgetgolf tussen de fruitbomen of spelen in de Natuurspeeltuin of Fiets-& Kano verhuur. Maar als u een activiteit gaat doen, kunnen wij niet de hele tijd de tafel(s) voor u vrij houden maw er zullen andere mensen kunnen gaan plaatsnemen ! Belangrijk is dan ook dat u uw persoonlijke spullen meeneemt/ bij u houdt!

Als u gaat reserveren geeft u dan door of u alleen met uw gezelschap op ‘t terras wilt zitten en dus geen activiteit! Gaat u wel ‘n activiteit doen dan geeft u dit duidelijk aan voor welke activiteit en hoeveel personen!

Voor zowel ‘n reservering voor ‘t terras als voor ‘n activiteit geldt dat u ‘t aantal personen doorgeeft alsmede of deze op ‘t zelfde adres wonen oftewel uit 1 gezin/ ‘t zelfde huishouden, is dit niet t geval dan aangeven hoeveel huishoudens & voor welke datum en tijdstip en wie t contactpersoon is met vermelding van uw telefoonnr ; u ontvangt van ons ‘n bevestiging voor uw komst!

Zodra u bij ons komt vindt de gezondheidscheck plaats (antwoorden worden niet geregistreerd) en verzoeken wij u om uw verdere (contact)gegevens in te vullen tbv de GGD uw gegevens worden uitsluitend gebruikt (als hier aanleiding voor is) tbv bron-& contactonderzoek !

Ja lieve mensen ‘t is heel wat tekst om duidelijkheid te verschaffen maar hopelijk weerhoudt ‘t jullie er niet van om lekker te genieten/plezier te maken (op gepaste afstand) bij WALEUK we kijken uit naar jullie komst! Wij blijven positief en hebben er zin in om jullie te mogen begroeten en ‘n leuke tijd te bezorgen in de polder van Waalwijk !

Beleef & Geniet BUITEN Heerlijk van WALEUK Waalwijk!

Je bent van Harte Welkom bij Waleuk

Pieter en Esther van Waleuk


Groeten Esther van Gardingen & Pieter Verschure